Showroom

Voor iedere stijl in hout en kunststof bieden wij de perfecte oplossing. Met daarbij ook nog eens diverse producten en accessoires voor in en om uw woning.

In onze showroom in Rhoon vindt u op ruim 400m2 al onze producten. Ons assortiment binnendeuren vindt u op de 1e etage.

U bent van harte welkom en kunt gerust binnenlopen om inspiratie op te doen of voor een geheel vrijblijvende offerte, wij werken niet op afspraak. 

Adres :
Nijverheidsweg 15
3161 GJ Rhoon

010 501 31 91
j@smalingdeuren.nl

Openingstijden showroom

Maandag gesloten

Dinsdag t/m vrijdag 10.00-17.00 uur

Zaterdag 10.00-16.00 uur

Tijdens het Corona virus

Onze winkel is nog steeds geopend op de reguliere openingstijden. In onze showroom hebben wij de nodige maatregelen genomen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u liever niet langs komen in deze tijden begrijpen wij dat of bent u niet in goede gezondheid vragen wij thuis te blijven. Toch bieden wij mogelijkheden om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.
U kunt een offerte aanvragen via onze website, komt u hier niet uit neem gerust telefonisch contact met ons op dan helpen wij u verder. U kunt uiteraard ook gelijk telefonisch contact met ons opnemen dan nemen wij de tijd om uw aanvraag telefonisch door te spreken. 0105013191

Ook onze monteurs zijn nog bezig met het maken en plaatsen van deuren en kozijnen, uiteraard vragen wij u op gepaste afstand van onze monteurs te blijven. Indien u niet in goede gezondheid bent willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

Laten we hopen dat we deze situatie snel en gezond achter ons mogen laten.
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op 0105013191.
www.smalingdeuren.nl, j@smalingdeuren.nl

Nog even onze openingstijden :
Maandag – gesloten
Di- t/m vrijdag – 10.00-17.00 uur
Zaterdag – 10.00-16.00 uur
Zondag – gesloten

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter