Over ons

Smaling Deuren & Kozijnen

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het vervaardigen van binnendeuren, hardhouten buitendeuren, garagedeuren, ramen, kozijnen, erkers en schuifpuien. In de ruime showroom in Rhoon vindt u het gehele aanbod, u heeft een ruime keus, van modern tot klassiek.

Ook het leveren en plaatsen van maatwerk in kunststof kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien en renovatie van bijvoorbeeld dakkapellen behoort tot de mogelijkheden bij Smaling Deuren.

Onze Collectie

Buiten de ruime collectie biedt Smaling Deuren u ook de mogelijkheid uw eigen ontwerp te laten vervaardigen. Heeft u bijvoorbeeld een monumentaal pand maar is de deur aan vervanging toe, wij maken de deur graag voor u na. Kijk voor meer informatie bij de deurenstudio.

Naast het complete assortiment deuren leveren wij ook bijpassende kozijnen, veiligheidssloten, hang- en sluitwerk, deurbeslag, sierlijsten, screens en rolluiken.

Eigen montageteam

Alle producten worden uitsluitend vervaardigd door vakmensen met oog voor detail. In de eigen fabriek wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste materialen. Het plaatsen van de producten en de daarbij behorende aanpassingen of verbouwingen kunnen door ons eigen montageteam worden verzorgt.

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter