Over ons

Smaling Deuren & Kozijnen

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het vervaardigen van binnendeuren, hardhouten buitendeuren, garagedeuren, ramen, kozijnen, erkers en schuifpuien. In de ruime showroom in Rhoon vindt u het gehele aanbod, u heeft een ruime keus, van modern tot klassiek.

Ook het leveren en plaatsen van maatwerk in kunststof kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien en renovatie van bijvoorbeeld dakkapellen behoort tot de mogelijkheden bij Smaling Deuren.

Onze Collectie

Buiten de ruime collectie biedt Smaling Deuren u ook de mogelijkheid uw eigen ontwerp te laten vervaardigen. Heeft u bijvoorbeeld een monumentaal pand maar is de deur aan vervanging toe, wij maken de deur graag voor u na. Kijk voor meer informatie bij de deurenstudio.

Naast het complete assortiment deuren leveren wij ook bijpassende kozijnen, veiligheidssloten, hang- en sluitwerk, deurbeslag, sierlijsten, screens en rolluiken.

Eigen montageteam

Alle producten worden uitsluitend vervaardigd door vakmensen met oog voor detail. In de eigen fabriek wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste materialen. Het plaatsen van de producten en de daarbij behorende aanpassingen of verbouwingen kunnen door ons eigen montageteam worden verzorgt.

Tijdens het Corona virus

Vanaf 1 maart is onze showroom geopend, alleen op afspraak.
Om een afspraak in te plannen kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0105013191.

Uiteraard kunnen wij u ook op afstand nog steeds helpen.

U kunt ons telefonisch of per email bereiken.  Via:  0105013191 of j@smalingdeuren.nl

Wat kunnen wij voor u doen :

  • Offertes maken:
    Wij kunnen uw wensen en de mogelijkheden telefonisch of per email met u doornemen. Aan de hand hiervan maken wij een passende offerte voor u. Uiteraard kunt u ook via onze website offertes aanvragen ( bij elk product vindt u een aanvraagformulier voor een offerte).
  • Telefonisch kunnen wij uw bestaande offertes met u doornemen.
  • Wilt u gewoon wat meer weten over onze producten en vind u de informatie niet op deze website neem gerust contact met ons op.

Heeft u reeds een afspraak voor montage gepland staan? Deze zal, zonder tegenbericht, gewoon doorgaan vinden.

Laten we hopen dat we deze situatie snel en gezond achter ons mogen laten.
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op 0105013191.
www.smalingdeuren.nl, j@smalingdeuren.nl

Nog even onze openingstijden :
Maandag – gesloten
Di- t/m vrijdag – 10.00-17.00 uur
Zaterdag – 10.00-16.00 uur
Zondag – gesloten

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter