Over ons

Smaling Deuren & Kozijnen

Wij hebben ruim 35 jaar ervaring met het vervaardigen van binnendeuren, hardhouten buitendeuren, garagedeuren, ramen, kozijnen, erkers en schuifpuien. In de ruime showroom in Rhoon vindt u het gehele aanbod, u heeft een ruime keus, van modern tot klassiek.

Ook het leveren en plaatsen van maatwerk in kunststof kozijnen, deuren, ramen, schuifpuien en renovatie van bijvoorbeeld dakkapellen behoort tot de mogelijkheden bij Smaling Deuren.

Onze Collectie

Buiten de ruime collectie biedt Smaling Deuren u ook de mogelijkheid uw eigen ontwerp te laten vervaardigen. Heeft u bijvoorbeeld een monumentaal pand maar is de deur aan vervanging toe, wij maken de deur graag voor u na. Kijk voor meer informatie bij de deurenstudio.

Naast het complete assortiment deuren leveren wij ook bijpassende kozijnen, veiligheidssloten, hang- en sluitwerk, deurbeslag, sierlijsten, screens en rolluiken.

Eigen montageteam

Alle producten worden uitsluitend vervaardigd door vakmensen met oog voor detail. In de eigen fabriek wordt uitsluitend gewerkt met de allerbeste materialen. Het plaatsen van de producten en de daarbij behorende aanpassingen of verbouwingen kunnen door ons eigen montageteam worden verzorgt.

Tijdens het Corona virus

Onze winkel is nog steeds geopend op de reguliere openingstijden. In onze showroom hebben wij de nodige maatregelen genomen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u liever niet langs komen in deze tijden begrijpen wij dat of bent u niet in goede gezondheid vragen wij thuis te blijven. Toch bieden wij mogelijkheden om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.
U kunt een offerte aanvragen via onze website, komt u hier niet uit neem gerust telefonisch contact met ons op dan helpen wij u verder. U kunt uiteraard ook gelijk telefonisch contact met ons opnemen dan nemen wij de tijd om uw aanvraag telefonisch door te spreken. 0105013191

Ook onze monteurs zijn nog bezig met het maken en plaatsen van deuren en kozijnen, uiteraard vragen wij u op gepaste afstand van onze monteurs te blijven. Indien u niet in goede gezondheid bent willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

Laten we hopen dat we deze situatie snel en gezond achter ons mogen laten.
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op 0105013191.
www.smalingdeuren.nl, j@smalingdeuren.nl

Nog even onze openingstijden :
Maandag – gesloten
Di- t/m vrijdag – 10.00-17.00 uur
Zaterdag – 10.00-16.00 uur
Zondag – gesloten

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter