Vacature binnendienst

Wij zijn op zoek naar JOU!

Heb je nog geen of weinig werkervaring in de hout – timmerbranche en ben je echt gemotiveerd om veel van ons te leren? Wij zijn opzoek naar een beginnend timmerman voor in de binnendienst.
Motivatie is een must!
Heb je interesse neem dan nu contact met ons op via mandy@smalingdeuren.nl .

Verdekte (onzichtbare) scharnieren

Verdekte scharnieren zijn, zoals de naam al doet vermoeden, niet zichtbaar als de deur gesloten is. De meeste binnendeuren worden standaard aan het kozijn bevestigd met traditionele, zichtbare scharnieren. Er wordt vaak niet eens nagedacht over de scharnieren. Maar bij een moderne, minimalistische binnendeur kan het erg mooi zijn om onzichtbare scharnieren te gebruiken. Alle aandacht gaat dan naar de deur, kozijn en deurgreep.

Witte minimalistische deuren

Ge├»nspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend bieden wij deze deuren nu ook in het wit aan. Deze deurenserie bestaat uit strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. 

De minimalistische SlimSeries binnendeuren hebben een smalle stijl en dorpel van 60 mm en zijn geschikt voor enkele en dubbele draaideuren en schuifdeuren. Wij bieden modellen met blank glas, nevel glas, rookglas en dichte deuren in standaard maten en maatwerk. Je kunt diverse vlakverdelingen kiezen. Binnenkort op onze website maar bekijk het assortiment alvast op https://www.skantrae.com/binnendeuren/slimseries/zuiver-wit-ral-9010

Onbehandeld rustiek eiken fineer deuren

Nieuw in ons assortiment zijn de sfeervolle eiken deuren.
Naast al het moderne van de zwarte staallookdeuren is dit DE nieuwe trend.
Vlak, met een groef of in een barn uitstraling de deuren bekijk hier de modellen.

Wil je er echt een eyecatcher van maken, gebruik deze deur dan als schuifdeur in je woonkamer, bijvoorbeeld voor een kast.

De deuren zijn ook erg mooi te combineren bij de zwarte staallookdeuren door ze bijvoorbeeld af te maken met een mooie zwarte deurkruk.

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter