Smaling Deuren tijdens het Corona virus

Onze winkel is nog steeds geopend op de reguliere openingstijden. In onze showroom hebben wij de nodige maatregelen genomen en volgen wij de richtlijnen van het RIVM.

Wilt u liever niet langs komen in deze tijden begrijpen wij dat of bent u niet in goede gezondheid vragen wij thuis te blijven. Toch bieden wij mogelijkheden om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen.
U kunt een offerte aanvragen via onze website, komt u hier niet uit neem gerust telefonisch contact met ons op dan helpen wij u verder. U kunt uiteraard ook gelijk telefonisch contact met ons opnemen dan nemen wij de tijd om uw aanvraag telefonisch door te spreken. 0105013191

Ook onze monteurs zijn nog bezig met het maken en plaatsen van deuren en kozijnen, uiteraard vragen wij u op gepaste afstand van onze monteurs te blijven. Indien u niet in goede gezondheid bent willen wij u vragen telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten.

Laten we hopen dat we deze situatie snel en gezond achter ons mogen laten.
Heeft u vragen neem gerust contact met ons op 0105013191.
www.smalingdeuren.nl, j@smalingdeuren.nl

Nog even onze openingstijden :
Maandag – gesloten
Di- t/m vrijdag – 10.00-17.00 uur
Zaterdag – 10.00-16.00 uur
Zondag – gesloten

Vacature binnendienst

Wij zijn op zoek naar JOU!

Heb je nog geen of weinig werkervaring in de hout – timmerbranche en ben je echt gemotiveerd om veel van ons te leren? Wij zijn opzoek naar een beginnend timmerman voor in de binnendienst.
Motivatie is een must!
Heb je interesse neem dan nu contact met ons op via mandy@smalingdeuren.nl .

Verdekte (onzichtbare) scharnieren

Verdekte scharnieren zijn, zoals de naam al doet vermoeden, niet zichtbaar als de deur gesloten is. De meeste binnendeuren worden standaard aan het kozijn bevestigd met traditionele, zichtbare scharnieren. Er wordt vaak niet eens nagedacht over de scharnieren. Maar bij een moderne, minimalistische binnendeur kan het erg mooi zijn om onzichtbare scharnieren te gebruiken. Alle aandacht gaat dan naar de deur, kozijn en deurgreep.

Witte minimalistische deuren

Geïnspireerd op zwarte, stalen deuren en de minimalistische trend bieden wij deze deuren nu ook in het wit aan. Deze deurenserie bestaat uit strak vormgegeven houten binnendeuren met extreem smalle deurstijlen. 

De minimalistische SlimSeries binnendeuren hebben een smalle stijl en dorpel van 60 mm en zijn geschikt voor enkele en dubbele draaideuren en schuifdeuren. Wij bieden modellen met blank glas, nevel glas, rookglas en dichte deuren in standaard maten en maatwerk. Je kunt diverse vlakverdelingen kiezen. Binnenkort op onze website maar bekijk het assortiment alvast op https://www.skantrae.com/binnendeuren/slimseries/zuiver-wit-ral-9010

Onbehandeld rustiek eiken fineer deuren

Nieuw in ons assortiment zijn de sfeervolle eiken deuren.
Naast al het moderne van de zwarte staallookdeuren is dit DE nieuwe trend.
Vlak, met een groef of in een barn uitstraling de deuren bekijk hier de modellen.

Wil je er echt een eyecatcher van maken, gebruik deze deur dan als schuifdeur in je woonkamer, bijvoorbeeld voor een kast.

De deuren zijn ook erg mooi te combineren bij de zwarte staallookdeuren door ze bijvoorbeeld af te maken met een mooie zwarte deurkruk.

© Copyright Smaling

Designed and developed by OOSEOO Zichtbaar beter